GPeC 2017 – Stage on Fire: ‘Logistica si transportul: elemente fundamentale pentru succesul magazinelor online'

QeOPSEvenimente

Summit GPeC 2017 QeOPS

Anul acesta am avut deosebita placere sa participam pentru prima oara la cel mai mare eveniment de e-commerce din Romania, Summitul GPeC.

Intr-o atmosfera placuta si primitoare, Paul Copil, CEO si Co-Founder QeOPS, a vorbit celor peste 700 de participanti despre nenumaratele avantaje de care se pot bucura magazinele online atunci cand apeleaza la serviciile unei companii specializate in solutii de e-fulfillment.

Experienta noastra in ecommerce si in logistica reprezinta fundamentul pe care construim relatia cu clientii nostri, oferindu-le acestora solutii complete, complexe si mai ales de calitate. Suntem flexibili si deschisi comunicarii, astfel incat solutiile noastre sa raspunda cerintelor si problemelor cu care se confrunta partenerii nostri .” Paul Copil

Fiind pentru prima oara cand participam la un astfel de eveniment #GPeCSUMMIT, am incercat sa venim cu un stand creativ si spectaculos, care sa reuseasca sa transmita cu usurinta valorile si obiectivele companiei noastre. Noi ne mandrim cu rezultatul final, iar feedbackul primit de la organizatori a fost unul mai mult decat pozitiv.

Va multumim pentru vizita la stand si speram sa ne vedem plini de entuziasm si la evenimentele viitoare!

Încă există temerea de a lăsa stocul pe mâna altcuiva, dar totul ține de comunicare, de un parteneriat bazat pe încredere.

Așa cum am făcut cu Fashion Days, și acum investim constant. Cerințele clienților sunt de bază pentru a alege o companie sau alta de pe piață.

Paul Copil, CEO QeOPS

Pentru cei care nu au reusit sa participe la acest eveniment, pe pagina noastra de facebook gasiti poze din cadrul panelului de discutii, cat si de la standul nostru de prezentare.

http://www.gpec.ro/blog/live-blogging-gpec-summit-16-17-18-mai-2017-ziua-1