INTEGRARE MARKETPLACE

Te ajutăm să-ţi vinzi produsele mai uşor şi fără stres, pe cele mai cunoscute platforme de marketplace din România şi UE.

Afla mai multe

Descopera solutiile QeOPS pentru integrarea pe cele mai cunoscute platformele marketplace

Descarca brosura


Indiferent dacã faci deja parte din miile de magazine online prezente în platformele de marketplace sau ţi-ai propus sã testezi acest canal de vânzare, serviciile oferite de noi te vor ajuta sã îndeplineşti cu uşurinţã condiţiile impuse pentru a deveni seller pe cele mai cunoscute platforme de marketplace din România sau din UE.Tu vinzi, iar noi ne asigurãm cã produsele tale ajung în cel mai scurt timp şi în cele mai bune condiţii la client, fãrã greşeli sau neconcordanţe.
Odatã primitã, marfa trece printr-un control riguros al calitãţii şi abia apoi este introdusã în depozit şi în stoc. Produsele neconforme nu ajung la client, astfel fiind reduse retururile şi evaluãrile negative.
Soluţia de mentenanţã permite transmiterea de alerte şi notificãri, iar tu poţi sã monitorizezi în timp real stocurile şi comenzile, dispunând în permanenţã de rapoarte şi informaţii complete.
Extinde-ţi afacerea în sfera digitalã şi scapã de griji! Lasã-ne pe noi sã ne ocupãm de preluarea, ambalarea şi expedierea comenzilor tale.
Plãteşte doar pentru spaţiul de depozitare pe care îl foloseşti şi doar pentru comenzile expediate, indiferent de fluctuaţiile sezoniere.

Comenzile primite până la ora 16:00 sunt pregătite şi ambalate, conform specificaţiilor, în aceeaşi zi lucrătoare, iar informaţiile cu privire la statusul comenzilor sunt disponibile imediat pe platforma dedicată.AVANTAJELE SERVICIILOR DE INTEGRARE MARKETPLACE


Platforma noastrã de procesare comenzi permite integrarea cu multiple ‘coşuri de cumpãrãturi’, având astfel posibilitatea sã ne ocupãm simultan de comenzi venite prin mai multe canale de vânzare.
Dispunem permanent de resursele necesare pentru o procesare rapidã a comenzilor, astfel încât nu vor exista probleme în respectarea termenelor de livrare.


Ambalarea produselor se face corespunzãtor, prevenind deteriorarea şi tinând cont de specificaţiile stabilite împreunã.
Oferim periodic servicii de evaluare şi consultanţã gratuite pentru a genera o ratã de finalizare a comenzilor cât mai mare şi pentru a evita retururile sau comenzile anulate.

FOLOSEŞTE EXPERIENŢA NOASTRÃ ÎN AVANTAJUL TÃUTrimite un mesaj pe adresa de e-mail: office@qeops.eu sau completează formularul alăturat şi experţii noştri te vor contacta în cel mai scurt timp pentru o evaluare GRATUITÃ a necesităţilor tale de e-Fulfillment.

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu)

Numar telefon

Mesaj