E-FULFILLMENT


Într-o perioadă de continuă dezvoltare tehnologică, comerţul electronic îşi măreşte volumul de la an la an.

Lasă-ne pe noi sa avem grijã de comenzile tale, în timp ce tu poti sa te ocupi exclusiv de magazinul tãu online!


Descarca brosura

Majoritatea magazinelor online se confruntă cu dificultăţi de gestionare a activităţilor logistice atunci când volumul vânzărilor începe să crească şi numărul comenzilor depăşeşte un anumit prag. Indiferent că afacerea ta este de tipul B2B sau B2C, scopul nostru este să ne asigurăm că experienţa de cumpărare a clienţilor tăi este, de fiecare dată, una pozitivă.SOLUTII PERSONALIZATE DE E-FULFILLMENT • Costuri optime de livrare

  Nu contează dacă trimiţi doar o comandă sau 1000, acum te poţi bucura de costuri de livrare optimizate.

 • Notificări prin e-mail şi/sau SMS

  Clientul poate primi prin email şi/sau sms informaţiile de interes despre statusul comenzilor.

 • Ambalare personalizată

  Ştim cât de important este pentru afacerea ta ca, atunci când produsele ajung la client, acesta să poată identifica cu uşurinţă magazinul de unde le-a achiziţionat. Acesta este motivul pentru care vrem să ne asigurăm că brandul tău este prezent pe materialele care ajung la el: ambalaje personalizate, etichete adezive, role scotch, mostre sau inserturi de marketing etc.

 • Livrări curierat regional C.E.E.

  Dacă până acum magazinul tău online era limitat doar la piaţa din România, află cum te putem ajuta să livrezi în Europa Centrală şi de Est.

 • Tehnologie avansată

  Sistemul nostru informatic permite integrarea cu majoritatea platformelor de comerţ online şi astfel comenzile tale pot ajunge rapid şi uşor la noi, în mod automatizat. La fel, informaţiile privind stocurile, recepţiile, livrãrile îţi vor sosi direct în platforma ta software (ERP, website), fiind expediate în mod automat din WMS-ul nostru.Accesul la raportările detaliate legate de starea comenzilor şi a stocurilor poate fi făcut 24/7 în mod GRATUIT, informaţiile fiind actualizate în timp real.Pentru ca afacerea ta să se desfăşoare în cele mai bune condiţii, sistemul trimite automat alerte cu privire la diverse probleme legate de recepţii, comenzi sau stocuri: stocuri mici sau inexistente pentru anumite repere, dificultăţi la livrare etc.).Noi avem grijã de comenzile tale, în timp ce tu te ocupi exclusiv de magazinul tãu online!

 • Servicii de e-fulfillment personalizate în funcţie de nevoile afacerii tale

 • Integrare gratuită a ‘coşului de cumpărături’

 • Costuri de depozitare mici, fără cantitate limitată de repere

 • Soluţii de livrare atât la nivel naţional cât şi internaţional

 • Preluare comenzi, ambalare şi expediere într-o singură zi


De ce sa apelezi la soluţiile e-fulfillment QeOPS? • Lipsa de timp sau de personal calificat.

 • Dificultăţi de depozitare şi gestionare a produselor atunci când numărul de repere sau de comenzi creşte.

 • Necesitatea de a optimiza costurile – dorinţa de a avea costuri şi condiţii mai bune pentru livrarea produselor.

 • Dorinţa de a dezvolta afacerea la nivel internaţional.

Îţi DEPOZITÃM produsele şi ţi le expediem imediat cum primeşti o comandă
Ne INTEGRÃM cu magazinul tău online, indiferent de platforma pe care o foloseşti: Magento, WooCommerce, Prestashop, Shopify, marketplace etc.
La cerere, îţi PERSONALIZÃM coletele cu ambalaje, etichete autocolante, inserturi de marketing sau mostre, ambalare cadou, etc. – conform specificaţiilor tale.
OPTIMIZÃM timpul de pregătire a coletelor şi costul lor de transport. PREGÃTIM toate documentele de expediţie: certificate de garanţie, facturi, AWB, CMR etc.
Deoarece oferim servicii de cea mai bună calitate, te ASIGURÃM că numărul retururilor şi al refuzurilor având ca motiv erori în livrare, va scădea considerabil. De asemenea, produsele returnate se vor întoarce în stocul tău activ, în cel mai scurt timp.

SERVICII DE INTEGRARE MARKETPLACE


Te ajutăm să-ţi vinzi produsele mai uşor şi fără stres, pe cele mai cunoscute platforme de marketplace din România şi UE.

Afla mai multe …

FOLOSEŞTE EXPERIENŢA NOASTRÃ ÎN AVANTAJUL TÃUTrimite un mesaj pe adresa de e-mail: office@qeops.eu sau completează formularul alăturat şi experţii noştri te vor contacta în cel mai scurt timp pentru o evaluare GRATUITÃ a necesităţilor tale de e-Fulfillment.

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu)

Numar telefon

Mesaj