Depozitare


Depozit clasa A dotat cu instalaţii performante, având o flexibilitate mare privind capacitatea de depozitare, atât la nivel de palet, dar mai ales la nivel de SKU, în vederea unor operaţiuni eficiente pentru comerţul online.

Suprafaţă depozit: 6200mp

Descarca brosura
  • Servicii de depozitare pe termen mediu sau lung

  • Servicii de picking, ambalare şi paletizare specifice categoriilor de articole

  • Etichetarea produselor cu cod de bare, descriere, instrucţiuni etc.

  • Gestionarea produselor cu nr. de serie, loturi sau termene de valabilitate

  • Managementul retururilor şi introducerea produselor în stoc

  • Servicii de evaluare şi consultanţă privind optimizarea logisticii

De ce sa externalizezi serviciul de depozitare?TE CONCENTREZI PE ACTIVITATEA DE BAZÃECONOMISEŞTI TIMP, BANI ŞI SPAŢIU


TRANSFORMI COSTURILE FIXE ÎN COSTURI VARIABILE

Investiţia într-un depozit este una considerabilă din punct de vedere financiar şi, în afară de aceasta, nu trebuie să uiţi de restul cheltuielilor adiacente: sistemul informatic de management al stocurilor (WMS), cheltuielile de amenajare şi de dotare cu echipamente (rafturi, utilaje, infrastructură IT, instalaţii de supraveghere, spaţii sociale etc.), dar mai ales de costurile cu personalul.
În plus, atunci când alegi să externalizezi acest serviciu, costurile cu depozitarea variază proporţional cu nevoile tale.
De asemenea, beneficiezi de flexibilitatea managementului de produs, indiferent de cât de diferite sunt produsele depozitate (dimensiune, fragilitate, condiţii de depozitare etc.).
Acest sistem îţi permite să monitorizezi în timp real stocurile şi comenzile, oferind rapoarte şi informaţii complete. De asemenea, datorită tehnologiei folosite şi a proceselor implementate, sistemul nostru asigură eliminarea erorilor de livrare şi de inventar.
Soluţia WMS permite multiple metode de gestiune, în principal FIFO (primul intrat-primul ieşit) şi FEFO (produsele cu data cea mai apropiată de expirare sunt livrate primele), asigurând astfel o rotaţie optimă şi corectă a stocurilor.
 

FOLOSEŞTE EXPERIENŢA NOASTRÃ ÎN AVANTAJUL TÃU


Trimite un mesaj pe adresa de e-mail: office@qeops.eu sau completează formularul alăturat şi experţii noştri te vor contacta în cel mai scurt timp pentru o evaluare GRATUITÃ a necesităţilor tale de depozitare.

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu)

Numar telefon

Mesaj