Concurenţa tot mai puternică pe piaţa conduce la o nevoie esenţială de reducere a costurilor, astfel încât afacerea ta să rămână competitivă. Indiferent că operezi la nivel naţional sau internaţional, provocarea este ca produsele tale să ajungă la client în cel mai scurt timp, cu costuri de transport optime şi corecte.

TRANSPORT


Prin parteneriat cu firme specializate, asigurăm servicii de transport pentru aprovizionare sau livrare, dinspre sau către orice ţară din EU, în special către ţările din regiune – RO, BG, HU, în care livrăm în maxim 24h


Descarca brosura
  • Livrare naţională în regim de curierat sau grupaj de mărfuri.

  • Livrare naţională în sistem Home Delivery pentru produse mari (electrocasnice mari şi medii, mobilier, saltele, aparate fitness etc.).

  • Livrare naţională în sistem Pick-up/Drop-off Point.

  • Întocmirea documentelor de expediţie – AWB, Packing List, CMR.

  • Livrare internaţională – QeOPS este membră WCA (World Cargo Alliance), cea mai mare reţea de case de expediţie la nivel global, beneficiind astfel de acces la resurse de transport pentru orice destinaţie din lume.

  • Termen de livrare rapid, în sistem Door-to-Door, în 24h pentru ţările din regiune (BG, RO şi HU) şi 48h pentru ţările din Europa Centrală (AT, CZ, SK, HR, SI, PL).

  • Preţuri competitive şi condiţii optime de livrare .

CUM POTI SÃ TE ASIGURI CÃ SOLUŢIA DE TRANSPORT ACTUALÃ ESTE ÎN CONCORDANŢÃ CU OFERTA COMPANIEI ŞI CU CERINŢELE CONSUMATORILOR SAU ALE PIEŢEI?
EXTERNALIZEAZÃ SERVICIILE ŞI EFICIENTIZEAZÃ ACTIVITATEA AFACERII TALE PRIN OPTIMIZAREA UTILIZÃRII RESURSELOR DE BAZÃ


EXTERNALIZEAZÃ COSTURILE DE OPERARE ÎN PROCENTE SEMNIFICATIVE, ÎN FUNCŢIE DE SPECIFICUL COLETELOR LIVRATEFOLOSEŞTE EXPERIENŢA NOASTRÃ ÎN AVANTAJUL TÃU


Trimite un mesaj pe adresa de e-mail: office@qeops.eu sau completează formularul alăturat şi experţii noştri te vor contacta în cel mai scurt timp pentru o evaluare GRATUITÃ a necesităţilor tale de transport.

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu)

Numar telefon

Mesaj