QeOPS participa la cel mai mare eveniment de e-commerce din Romania, Summitul GPeC 2017

QeOPSEvenimente

GPeC e-commerce Paul Copil

GPeC e-commerce Summit 2017 – BucurestiNu rata evenimentul anului in e-commerce!

Te asteptam Marti, 16 mai 2017, la Crystal Palace Ballrooms, incepand cu ora 15:00, pentru a participa la panelul de discutii cu tema ‘ LOGISTICA ȘI TRANSPORTUL – ELEMENTE FUNDAMENTALE PENTRU SUCCESUL MAGAZINELOR ONLINE‘.

Printre subiectele ce vor fi dezbatute de Paul Copil, fondator si CEO QeOPS, impreuna cu alti reprezentati ai companiilor de profil, se numara:

– dorintele si asteptarile clientilor magazinelor online: livrarea rapidă, transportul gratuit, returul gratuit al produselor

– problemele si asteptarile comerciantilor online

– solutii de e-commerce care sa satisfaca atat nevoile clientului final, cat si pe cele ale magazinelor online.

De asemenea, timp de 3 zile, echipa QeOPS te asteapta in zona expozitionala pentru a-ti raspunde la cele mai importante intrebari legate de nevoile tale de e-commerce, depozitare si transport.

http://www.gpec.ro/agenda-gpec-summit-mai/


GPEC SUMMIT 16-17-18 MAI, BUCUREȘTI

3 zile de e-Commerce și Marketing Online Premium: Conferință, Workshop-uri, Expo și Networking cu 700+ participanți români și internaționali.

GPeC e-Commerce Expo se desfășoară în prima zi a GPeC SUMMIT, în paralel cu Conferința, pe data de 16 Mai 2018, la Crystal Palace Ballrooms, situat în Calea Rahovei nr. 198A, sector 5, București, România, în intervalul orar 09:00 – 19:00.

http://www.gpec.ro/gpec-summit-mai/